Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση σε Τζάκρη: H αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες - iefimerida.gr

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση σε Τζάκρη: H αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίθεση στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη, καταδίκασε «απερίφραστα και κατηγορηματικά» η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

H Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Πρωθυπουργού για το περιστατικό, τονίζοντας ότι «αυτές οι πρακτικές τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι “το αυγό του φιδιού”, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι είναι ηθικός αυτουργός της επίθεσης, κάνοντας λόγο για «εκστρατείτες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών» και ακραία διχαστικό λόγο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή κ. Τζάκρη.

Αυτές οι πρακτικές τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι “το αυγό του φιδιού”, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα.

Αναμένουμε από την αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ