Αντώναρος: Δεν έχω επαφή με τις διεργασίες στο χώρο της ακροδεξιάς - iefimerida.gr

Αντώναρος: Δεν έχω επαφή με τις διεργασίες στο χώρο της ακροδεξιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να διατηρεί επαφές με τις διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς, δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος προχωρά σε δημιουργία κίνησης με πρώην στελέχη της καραμανλικής, κυρίως ΝΔ, αλλά διατηρεί διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου, διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά σενάρια που μιλούν για κινήσεις συνεννόησης μεταξύ Καμμένου, Μπαλτάκου, Καρατζαφέρη.

«Οι συνεχιζόμενες στοχευμένες αθλιότητες κάποιων δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που επιμένουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη δεν με αφορούν» αναφέρει σε δήλωσή του.

Δηλώνει δε ότι «δεν έχω καμιά επαφή και δεν μετέχω με κανένα τρόπο σε διεργασίες στον χώρο της ακραίας δεξιάς». Και καταλήγει αναφέροντας: «Σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου κινήθηκα και κινούμαι στα πλαίσια της κοινωνικής κεντροδεξιάς όπου και παραμένω αμετακίνητα. Κύριο μέλημά μου είναι και σήμερα όπως πάντα η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η εμπέδωση της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευάγγελος Αντώναρος Άκρα Δεξιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ