Ο Μουρίνιο έστειλε γραπτό μηνύμα σε τέσσερις παίκτες της Τσέλσι - iefimerida.gr

Ο Μουρίνιο έστειλε γραπτό μηνύμα σε τέσσερις παίκτες της Τσέλσι

Ζοσέ Μουρίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να έχει αποχωρήσει από την Τσέλσι από τον Σεπτεμβρίο του 2007, όμως δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα και θέλει να την βοηθήσει να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun», ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε στους πρώην παίκτες του Πετρ Τσεχ, Φρανκ Λάμπαρντ, Ασλεϊ Κόουλ και Ντιντιέ Ντρογκμπά γραπτό μηνύμα που τους εύχεται καλή επιτυχία ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα. «Μπορείτε να τα καταφέρετε όπως το καταφέραμε και εμείς. Θα σας δω στο Μόναχο», έγραψε ο 49χρονος τεχνικός.

Ο «Special One» δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αλλά φέρεται να έστειλε μέσω του βοηθού του, Ρουί Φαρία την τακτική ανάλυση από τη νίκη των Μαδριλένων στο clasico στον βοηθό του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, προπονητή της Τσέλσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ