Το Twitter τώρα και σε φωτογραφική μορφή

Είχατε ποτέ σκεφτεί να δείτε το twitter, σε μια πιο οπτική απεικόνιση; Τώρα μπορείτε, χάρη σε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Twizgrid. Το Twizgrid αξιοποιεί τον όγκο πληροφοριών του Twitter λίγο διαφορετικά: οπτικά.Έτσι, αντί να δείχνει το κείμενο των tweets σε timeline, δείχνει τις εικόνες που τυχόν περιέχουν σε grid.

Με την νέα αυτή εφαρμογή που είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλew τις i- συσκευές μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στον browser της εφαρμογής ή να κάνετε search για συγκεκριμένα θέματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ποιες φωτογραφίες στέλνουν όσοι ακολουθείτε και σας ακολουθούν. Ή ακόμα να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες που στάλθηκαν από χρήστες της περιοχής που βρίσκεστε ή από κάποιο άλλο γεωγραφικό σημείο του πλανήτη.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το φιλτράρισμα των φωτογραφιών με γεωγραφική ταξινόμηση. Ο χρήστης δίνει δικαίωμα πρόσβασης στο Twizgrid να εντοπίσει που βρίσκεται και να του εμφανίσει τι έχει σταλεί από χρήστες στις κοντινές περιοχές. Ή απλά μπορεί να κάνει ένα pin σε οποιοδήποτε σημείο του Google Maps και να παρακολουθήσει τα ενδιαφέροντα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο συνιδρυτής της εφαρμογής μας λέει γιατί είναι απαραίτητη η εφαρμογή αυτή, «Με 175 εκ. tweets καθημερινώς, μεγάλο μέρος του φωτογραφικού υλικού που στέλνεται από τους χρήστες, πάει χαμένο». Και έχει δίκιο, αφού, η ροή πληροφοριών στο Twitter είναι πολύ γρήγορη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ