Η Σ. Αραβία θα κάνει ταυροδρομίες -Και διαγωνισμό ανάγνωσης του Κορανίου με έπαθλο 1,3 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Η Σ. Αραβία θα κάνει ταυροδρομίες -Και διαγωνισμό ανάγνωσης του Κορανίου με έπαθλο 1,3 εκατ. δολάρια

Ταυροδρομίες θα φιλοξενήσει η Σ. Αραβία/ Φωτογραφία: AP- Andres Kudacki
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φιλόδοξα πλάνα έχει η Σαουδική Αραβία, προκειμένου να ενισχύσει τον χρηματοδοτούμενο από το κράτος τομέα της ψυχαγωγίας.

Μία από τις ιδέες που πρόκειται να υλοποιηθούν «έρχεται» από την Παμπλόνα, αφού θα γίνουν ταυροδρομίες. Επίσης, η Σαουδική Αραβία- μεταξύ άλλων- ελπίζει να δημιουργήσει ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, αλλά και να φιλοξενήσει συναυλία του Jay Z.

Τα πλάνα αυτά, που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, έχουν ως στόχο να αποφέρουν έσοδα δισ. δολαρίων, σε μια περίοδο που η εικόνα της Σαουδικής Αραβίας έχει πληγεί, μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Πέρα από τις ταυροδρομίες, εντός της χρονιάς η Σ. Αραβία έχει προγραμματίσει να φιλοξενήσει τουρνουά e-gaming, πιθανόν έναν αγώνα NBA, αλλά και διαγωνισμό ανάγνωσης του Κορανίου με πρώτο έπαθλο 1,3 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ