Η Αννα Γουίντουρ σχολιάζει για πρώτη φορά το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αννα Γουίντουρ σχολιάζει για πρώτη φορά το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλος ο κόσμος περίμενε να δει την Μέγκαν Μαρκλ με το νυφικό της. «Άψογη», «κομψή», και ταυτόχρονα «μοντέρνα» ήταν μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποίησε ο διεθνής Τύπος. Ποια είναι όμως η γνώμη της βασίλισσας της μόδας, Άννα Γουίντουρ για το νυφικό της δούκισσας του Σάσεξ;

Στο νέο βίντεο της Vogue, η διάσημη διευθύντριά του απαντά με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις ξένων και μία θαυμάστρια θέλησε να μάθει την άποψη της Γουίντουρ για την δούκισσα του Σάσεξ.

«Νομίζω πως είναι καταπληκτική» απάντηση η Γουίντουρ, προσθέτοντας πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «φανταστική» στον γάμο της τον περασμένο Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Γουίντουρ χαρακτήρισε ως «εξαιρετική» επιλογή το νυφικό της Μέγκαν

«Όλος ο κόσμος παρακολούθησε τον βασιλικό γάμο» πρόσθεσε. «Νομίζω πως η επιλογή της ήταν εξαιρετική. Ήταν σοφιστικέ, ήταν κομψή, ήταν ώριμη. Υπήρχε μια Αγγλίδα σχεδιάστρια, που αν και εργαζόταν σε έναν γαλλικό οίκο μόδας, κατά κάποιο τρόπο θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ναι είμαι από κάπου αλλού, αλλά ανήκω εδώ».

Σχεδιασμένο από την Κλερ Γουέιτ Κέλερ για τον οίκο Givenchy, το εντυπωσιακό μεταξωτό νυφικό έφερε μια ανοιχτή λαιμόκοψη και μια στενή μέση. Η διαδικασία της κατασκευής του ήταν εξαιρετική με την Κέλερ να λέει σε συνέντευξή της μια ημέρα μετά τον γάμο, πως η δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ συνεργάσιμη και προσθέτοντας πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν εξοικειωμένη με το έργο της.

Η διάσημη εκδότρια εξήρε επίσης της Μέγκαν για την απόφασή της να περπατήσει μόνη της στον διάδρομο της εκκλησίας

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε επίσης μια διαμαντένια τιάρα που της είχε δανείσει η γιαγιά του Χάρι, η βασίλισσα Ελισάβετ και ένα μεταξωτό μακρύ πέπλο στο οποίο ήταν κεντημένα λουλούδια των 53 χωρών της Κοινοπολιτείας.

Η Γουίντουρ εξήρε επίσης την επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ να διασχίσει μόνη της τον διάδρομο της εκκλησίας. Αφότου ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή πως δεν θα παραβρισκόταν στον γάμο λόγω προβλημάτων υγείας, η πρίγκιπας Κάρολος θέλησε να πάρει την θέση του. Ωστόσο, την συνόδευσε μέχρι τον πρίγκιπα Χάρι από τα μισά της διαδρομής.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Γουίντουρ για την δούκισσα του Σάσεξ

Η διάσημη εκδότρια εντυπωσιάστηκε επίσης από το πώς ο τρόπος ζωής της Μέγκαν Μαρκλ έχει αφήσει έκπληκτο το προσωπικό και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Διάβασα κάπου πως υπάρχουν κάποια άτομα του βασιλικού προσωπικού που μπερδεύτηκαν και αναστατώθηκαν επειδή ξυπνάει τόσο νωρίς, στις 5 το πρωί. Είναι ένα τυπικό κορίτσι της Καλιφόρνιας που σηκώνεται νωρίς και κάνει γιόγκα και διαλογισμό» λέει η Γουίντουρ.«Και πως στέλνει πολλά γραπτά μηνύματα. Θέλω να πω, τι περίμεναν; Πως θα τους έστελνε μηνύματα με τα περιστέρια;».

Η Άννα Γουίντουρ όμως είναι επίσης θαυμάστρια και της συνυφάδας της Μέγκαν, της Κέιτ Μίντλετον.

«Νομίζω πως οι δύο νεαρές δούκισσες που έχουν στην Βρετανία, η δούκισσα του Κέμπριτζ και η δούκισσα του Σάσεξ είναι αυτές που θα κρατήσουν ζωντανή την βασιλική οικογένεια» είπε.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ