Masterchef 3: H τραυματική εμπειρία που είχε παίκτης στο Μπατακλάν, στο Παρίσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Masterchef 3: H τραυματική εμπειρία που είχε παίκτης στο Μπατακλάν, στο Παρίσι [βίντεο]

Ο Παντελής στο ΜasterChef
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στο δεύτερο επεισόδιο του MasterChef 3, αλλά ήδη πολλοί παίκτες έχουν γίνει viral.

Από την μία ο Ζαχίρ, ο Αφγανός που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του και από την άλλη, ο πρώην μάνατζερ της Βίκυς Καγιά αποδεικνύουν πως δεν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που μπορεί να βρέθηκαν μπροστά στους κριτές του MasterChef 3, αλλά δεν μίλησαν μόνο για μαγειρική.

Ενας από αυτούς ήταν και ο 24χρονος Παντελής που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες και την τύχη του στον τρίτο κύκλο του Masterchef και να διεκδικήσει μια θέση στην επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής.

Αν και πλέον ζει στην Κάλυμνο, ο Παντελής δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί με τους κριτές την τραυματική εμπειρία που βίωσε στο Παρίσι πριν 4 χρίνια.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο 24χρονος Παντελής έζησε τον τρόμο και τη φρίκη των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου το 2015 στο Παρίσι, ένα τραγικό γεγονός που έχει μείνει αξέχαστο σε όλο τον κόσμο.

Οταν λοιπόν έγινε η επίθεση στο Θέατρο Μπατακλάν από την οποία 130 άτομα έχασαν την ζωή του, ο Παντελής έγινε μάρτυρας των πυροβολισμών και του τρόμου, καθώς έμενε ακριβώς απέναντι.

«Είδα τον κόσμο να τρέχει, να σέρνεται πριν καν έρθει η αστυνομία. Ηταν σκληρό. Ετσι είπα να γυρίσω πίσω στον τόπο μου και στην οικογένειά μου», ανέφερε ο Παντελής.

Αφού μοιράστηκε την ιστορία του, ο Παντελής έφτιαξε ένα εξαιρετικό πιάτο, το αχινιό, με μακαρόνια που ενθουσίασε τους κριτές και που τους έκανε να μιλήσουν για "μαγειρική ωριμότητα", για "ένα από τα καλύτερα πιάτα που δοκίμασαν".

Οπως ήταν φυσικό ο Παντελής από την Καλυμνο πήρε και τα 3 «ναι», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς του φόρεσε την λευκή ποδιά, ανακοινώνοντας του πως περνά με την αξία του στον επόμενη γύρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef 3 MasterChefgr Μπατακλάν Παντελής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ