Το tweet του Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών -Θα πείτε ναι, εκεί που 6 πρωθυπουργοί είπαν όχι; - iefimerida.gr

Το tweet του Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών -Θα πείτε ναι, εκεί που 6 πρωθυπουργοί είπαν όχι;

Κυριάκος Μητσοτάκης- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αιχμηρό tweet που συνοδεύεται από ένα βίντεο από παλαιότερη ομιλία του ανέβασε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές αναλαμβάνουν μια ιστορική ευθύνη να αποδεχθούν μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα εκεί που 6 πρωθυπουργοί είπαν όχι.

Σημειώνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ:

Οι εθνικές γραμμές της χώρας έχουν παραβιαστεί. Αντί να πάρουμε erga omnes σύνθετη ονομασία, δίνουμε erga omnes μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Είναι ώρα οι βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: θα πουν αυτοί ναι εκεί που 6 Πρωθυπουργοί είπαν όχι;

Και καταγράφει τα ονόματα των Κώστα Μητσοτάκη, Ανδρέα Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου, που δεν αποδέχθηκαν μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα παρά τις διαφορετικές τους απόψεις.

Οι εθνικές γραμμές της χώρας έχουν παραβιαστεί. Αντί να πάρουμε erga omnes σύνθετη ονομασία, δίνουμε erga omnes μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Είναι ώρα οι βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: θα πουν αυτοί ναι εκεί που 6 Πρωθυπουργοί είπαν όχι; pic.twitter.com/hINKhyfbiw

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ