Στέφανος, ο μέγας:Το βιντεάκι που έφτιαξε το Australian Open για το «φαινόμενο» Τσιτσιπάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Στέφανος, ο μέγας:Το βιντεάκι που έφτιαξε το Australian Open για το «φαινόμενο» Τσιτσιπάς [βίντεο]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στέφανος, The Great (ο μέγας)... αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους που δημιούργησε το κανάλι του Australian Open στο Youtube για να δείξει τι έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής στην Αυστραλία ο Στέφανος Τσιτσιπας.

Δείχνοντας τα καλύτερα στιγμιότυπα από την νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ αλλά και του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, οι οργανωτές του Αυστραλιανού Open αποθέωσαν ουσιαστικά με αυτό το βίντεο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Εκτός από τα highlights από τους δύο αγώνες που έκανε όλους τους Ελληνες να μιλούν συνέχεια γι΄αυτόν, στην ταινία μικρού μήκους παρουσιάζονται και μερικές δηλώσεις του τενίστα, αποδεικνύοντας πως αν και μόλις 20 χρονών δεν βρέθηκε τυχαία στα ημιτελικά του Australian Open.

«Είναι σαν παραμύθι, απλά ζω το όνειρο μου, ζω αυτό για το οποίο έχω δουλέψει σκληρά», είναι οι δηλώσει του Στέφανου Τσιτσιπά με τις οποίες ξεκινά το βίντεο.

Παρουσιάζοντας, λοιπόν, από την μία τους καλύτερους πόντους που έχει πάρει μέχρι τώρα και από την άλλη την αποθέωση που γνώρισε αυτές τις μέρες στα γήπεδα τένις της Μελβούρνης, το βίντεο δείχνει μέσα σε αυτά τα 2 λεπτά πως το παρατσούκλι «Μέγας Στέφανος» δεν είναι τυχαίο.

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (24/1) θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, διεκδικώντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Australian Open.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ