Εγκυος στο τρίτο της παιδί η Τσέλσι Κλίντον – Θα γεννήσει το καλοκαίρι - iefimerida.gr

Εγκυος στο τρίτο της παιδί η Τσέλσι Κλίντον – Θα γεννήσει το καλοκαίρι

Η Τσέλσι Κλίντον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι περιμένει η Τσέλσι Κλίντον, όπως ανακοίνωσε χθες.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά – την 4χρονη Σαρλότ και τον 2χρονο Έινταν. Το νεότερο μέλος της οικογένειας θα έρθει στον κόσμο αργότερα φέτος.

Η Τσέλσι Κλίντον έχει ήδη δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Μαρκ Μεζβίνσκι



«Ο Μαρκ κι εγώ λατρέψαμε να βλέπουμε την Σάρλοτ να είναι τόσο υπέροχη μεγάλη αδερφή και είμαστε ενθουσιασμένοι που και ο Έινταν θα γίνει μεγάλος αδερφός. Ανυπομονούμε για την νεότερη προσθήκη μας αργότερα αυτό το καλοκαίρι» έγραψε η Τσέλσι Κλίντον στο Twitter.

Marc and I have loved watching Charlotte be such a wonderful big sister and we’re excited to watch Aidan become a big brother! We cannot wait to meet our newest addition later this summer.

Στην γέννηση του δεύτερου παιδιού της, με τους γονείς της και τον σύζυγό της Μαρκ


Η μοναχοκόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, που παντρεύτηκε τον Μεζβίνσκι το 2010, έφερε στον κόσμο της Σαρλότ το 2014 και τον Έινταν τον Ιούνιο του 2016.

Σε συνέντευξή της στην Έλεν ΝτεΤζένερις το 2015, η Κλίντον είχε μιλήσει για την νέα της ζωή ως μητέρα.


«Όλη μου η ζωή προσανατολίζεται γύρω από την κόρη μου με την πιο ευλογημένη έννοια» είχε πει η Κλίντον. «Τώρα καταλαβαίνω – αυτό είναι κάτι που συζητάμε συχνά με τον Μαρκ – όλο τον ενθουσιασμό, και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που λένε οι άνθρωποι για τα παιδιά τους, γιατί αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε κι εμείς όλα αυτά τα πράγματα για την Σάρλοτ – είναι απλά το πιο τέλειο, μικρό πλασματάκι».

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ