Αγγελική Δημητρακοπούλου: Η ηθοποιός τού «Λόγω τιμής» μετέτρεψε μια παλιά οικία στο Χαλάνδρι σε εντυπωσιακή μπουτίκ - iefimerida.gr

Αγγελική Δημητρακοπούλου: Η ηθοποιός τού «Λόγω τιμής» μετέτρεψε μια παλιά οικία στο Χαλάνδρι σε εντυπωσιακή μπουτίκ

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου. Φωτογραφία: Mummy's Boyfriend
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, η ηθοποιός του «Λόγω Τιμής», αποφάσισε να στεγάσει το -εδώ και 11 χρόνια ζωής- brand με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που διατηρεί, σε μια μπουτίκ.

Ήταν το 2005 όταν η ηθοποιός αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μόλις τρία χρόνια μετά, το 2008, είδε τη ζωή με μια πιο δημιουργική ματιά.

Έγινε σύζυγος, μητέρα και με τον σύντροφο της ζωής της οραματίστηκαν και υλοποίησαν το Mummy’s boyfriend. Ένα γυναικείο brand με ρούχα ολλανδικής σχολής που αγκαλιάζουν με στοργή τις γυναίκες.

«Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ρούχα εύκολα, χωρίς διακρίσεις, τσάντες για όλες τις ώρες και αξεσουάρ που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Σκοπός μας είναι να αγαπήσετε τις δημιουργίες μας όπως και εμείς. Είναι μια δουλειά που γίνεται με πολύ αγάπη και τεράστια προσοχή σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Είναι η προσωπική μας ανάγκη για δημιουργία χειροποίητων ρούχων που θα φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Εμείς λοιπόν δημιουργούμε και εσείς συμπληρώνετε το έργο μας» αναφέρουν η Αγγελική και ο σύζυγός της Ορέστης.

Άνετα, γεωμετρικά, με απαλά υφάσματα και ένα hint θηλυκότητας, τα Mummy’s boyfriend, αγαπήθηκαν από τις Ελληνίδες και φορέθηκαν ξανά και ξανά....

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη μπουτίκ της Αγγελικής στο Χαλάνδρι, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ