Basketball Champions League: «Καίγεται» για νίκη ο ΠΑΟΚ, με Φουενλαμπράδα η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Basketball Champions League: «Καίγεται» για νίκη ο ΠΑΟΚ, με Φουενλαμπράδα η ΑΕΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σειρά για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σήμερα στo Basketball Champions League.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην -ουραγό του 2ου ομίλου- Οπάβα στην Πυλαία (19:30, Novasports 2). Η Ναντέρ τον «έπιασε» στην 4η θέση, μετά τη νίκη της στη Γαλλία, και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει «μάχη» για παρουσία στην πρώτη τετράδα στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές. Απέναντι στους Τσέχους η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά απομένει να το αποδείξει και στο παρκέ.

H ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για να περάσει νικηφόρα από την Ισπανία (21:30, Novasports 1), ώστε να παραμείνει στο «ρετιρέ» του 3ου ομίλου. Η αντίπαλός της, Φουενλαμπράδα, βλέπει τα περιθώρια πρόκρισης να στενεύουν και στον ισπανικό σύλλογο γνωρίζουν πως θα χρειαστούν... μεγάλες νίκες για να μπουν στην τετράδα. Μία νίκη, λοιπόν, απέναντι στην -κάτοχο του τίτλου του Basketball Champions League- ΑΕΚ, η οποία έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παρουσία της στην επόμενη φάση, θα ήταν ένα «δώρο» στους φιλάθλους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League ΠΑΟΚ αεκ αγώνες πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ