Περίεργη υπόθεση στη Λάρισα: 14χρονη αγνοούμενη Γερμανίδα βρέθηκε στο σπίτι ληστή - iefimerida.gr

Περίεργη υπόθεση στη Λάρισα: 14χρονη αγνοούμενη Γερμανίδα βρέθηκε στο σπίτι ληστή

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενη τροπή πήρε η σύλληψη ενός 20χρονου Έλληνα στη Λάρισα, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη έκλεψε ενεχυροδανειστήριο υπό την απειλή μαχαιριού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας των Αρχών στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 14χρονη Γερμανίδα για την οποία είχε εκδοθεί διεθνής αναγγελία αναζήτησης, καθώς οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της.

Στο αστυνομικό μέγαρο κλήθηκε διερμηνέας, στον οποίο η 14χρονη είπε ότι είχε γνωρίσει τον 20χρονο στη Γερμανία, όπου διαμένει και αυτός, και ότι τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο.

Από τα στοιχεία προέκυψε ότι η οικογένειά της την αναζητούσε μέσω των διεθνών αρχών τις οποίες είχε ενημερώσει η τοπική Αστυνομία ζητώντας τον εντοπισμό της.

Η Εισαγγελία Λάρισας επικοινώνησε με τις γερμανικές Αρχές και, σύμφωνα με το thessaliatv.gr, ο πατέρας της αναμένεται να φτει άμεσα στη Λάρισα για να την παραλάβει. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί, είναι πώς κατάφερε ο 20χρονος να ταξιδέψει από τη Γερμανία στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας συνοδεύοντας μια ανήλικη χωρίς κηδεμόνα.

Πάντως, ο νεαρός ομολόγησε ότι λήστεψε το ενεχυροδανειστήριο επειδή δεν είχε χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες και των δυο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ