Ο νεαρός σύντροφος της Σελίν Ντιόν τη... σώζει -Εκανε τα πάντα για να μη φανεί το εσώρουχο της τραγουδίστριας [βίντεο]

Οι φήμες για την σχέση τους ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 2017 και οι δύο τους τότε διέψευδαν τα πάντα. Τώρα, η Σελίν Ντιον και ο Πέπε Μουνόζ αποδεικνύουν πως εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι, με πολύ τρυφερές στιγμές.

Η 50χρονη τραγουδίστρια και ο 34χρονος Ισπανός χορευτής παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Alexandre Vauthier στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού την Τρίτη και υπήρξαν κάποιες τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Μάλιστα, μόλις πήραν τις θέσεις τους ο Πέπε φρόντισε να διορθώσει το φόρεμα της Σελίν Ντιόν διότι ήταν πολύ αποκαλυπτικό. Λίγο αργότερα, φρόντισε να διορθώσει και το μπούστο της, προκειμένου να αποφύγει κάποιο «ατύχημα».



Η Σελίν Ντιόν έλαμπε με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με πούλιες με ένα πολύ καυτό κόψιμο στο μπροστινό μέρος, που έφτανε μέχρι τον αφαλό.

Το φόρεμα είχε επίσης ένα πολύ μεγάλο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα; πόδια της τραγουδίστριας, η οποία επέλεξε να το συνδυάσει με μαύρες γόβες στιλέτο.


Ο Πέπε από την άλλη, έδειχνε απίστευτα όμορφος με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και γκρι παντελόνι με μαύρες δερμάτινες μπότες.

Το 2018, ο Πέπε είχε αποκαλύψει πως οι φήμες για σχέση με την Σελίν Ντιόν, που άρχισαν μετά τον χορό τους επί σκηνής, τους είχαν κάνει να γελάσουν.



Διαψεύδοντας τις φήμες για ειδύλλιο, είπε στην εφημερίδα «Montreal Gazette»: «Ακόμα γελάμε με αυτές. Μπορώ να υπολογίζω στην Σελίν όταν θέλω κάποιον για να μιλήσω, και είμαι πάντα έτοιμος για να την ακούσω, επίσης. Πρόκειται για μια γυναίκα που αυτό που βλέπεις, αυτό είναι. Δεν κοροϊδεύει κανέναν. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις: καλή, τρυφερή, γενναιόδωρη, πάντα έτοιμη να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της».

Φωτογραφίες: Splash News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ