Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες]

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ στην Αθήνα πραγματοποιούν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ με βασικά αιτήματα την άμεση έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 καθώς και τη στελέχωση των υπηρεσιών των δήμων με μόνιμο προσωπικό.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες εκφράζει τη στήριξη της στην κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας από τις 7.00 μέχρι τις 11.00 το πρωί.

Απο την πλευρά του, το Παναττικό Σωματείο "Ηρακλής" έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 9.00 έως τις 13.00.

Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τρακας κάνει λόγο για 3.500 συμβασιούχους έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό της 3Κ και βρίσκονται σε καθεστώς ομηρείας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και για χιλιάδες συμμετέχοντες που αναμένουν την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

"Το ΑΣΕΠ κωλυσιεργεί εσκεμμένα διότι επιδιώκουν να ακυρώσουν τον διαγωνισμό και κα δώσουν την καθαριότητα σε εργολάβους και ιδιώτες. Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ενοψει των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαΐου με αποτέλεσμα να υπάρχει ορατός ο κίνδυνος ακύρωσης του διαγωνισμού εάν καθυστερήσει και άλλο η έκδοση των αποτελεσμάτων", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τρακας.

Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει γίνει δεκτή από τη διοίκηση του ΑΣΕΠ όπου αναμένεται να εκθέσει τα αιτήματα των μελών της. Εξάλλου, κλειστή είναι τώρα και η οδος Βατοπεδίου στους Αμπελοκήπους λόγω της κινητοποίησης.

Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Διαμαρτυρία ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΑΣΕΠ διαμαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ