Γιώργος Παπαδάκης: «Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια» [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιώργος Παπαδάκης: «Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη στους συναδέλφους του σκόρπισε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη.

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης τον αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή του. «Έφυγε από τη ζωή ένας συνάδελφός μας, μια εμβληματική μορφή της δημοσιογραφίας, ο Θέμος Αναστασιάδης. Έφυγε πολύ νέος, στα 61 του χρόνια», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Τον Θέμο τον ξέρω χρόνια, από τότε που έγραφε στην Ελευθεροτυπία τη Μαύρη Τρύπα. Πολλές φορές βρέθηκα και εγώ καλεσμένος στην εκπομπή του, φίλος μου ήταν ο Θέμος. Έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο, έδωσε τη μάχη του τον τελευταίο χρόνο. Τους τελευταίους 5 μήνες τον κατέβαλε η ασθένεια και δυστυχώς έφυγε από αυτόν τον μάταιο κόσμο. Θέμο, πήγαινε πάνω και κάνε τους να σκάσουν στα γέλια και με τον σαρκασμό και με τον αυτοσαρκασμό, ο οποίος σε διέκρινε. Καλό ταξίδι Θέμο, καλό ταξίδι», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ