Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από το συλλαλητήριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από το συλλαλητήριο [βίντεο]

Υπήρχε σχέδιο εισβολής στη Βουλή λέει η ΕΛ.ΑΣ.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα πρωτοφανή γεγονότα και τη βροχή χημικών που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. συμφωνεί με την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για οργανωμένο σχέδιο εισβολής στη Βουλής.

Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει πως είχε πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχέδιο, ωστόσο όπως φαίνεται και από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, το μόνο που έκανε για να αποτρέψει την εισβολή στη Βουλή ήταν να τοποθετηθεί μία διμοιρία στα σκαλιά, αφήνοντας τους άτυχους αστυνομικούς στο έλεος των κουκουλοφόρων.

Ενώ, όπως η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει, υπήρχαν πληροφορίες για σχέδιο εισβολής, ούτε ο χώρος είχε αποκλειστεί, όπως σε άλλες περιπτώσεις, ούτε οι κουκουλοφόροι απομονώθηκαν, ούτε καν τοποθετήθηκαν περισσότεροι ένστολοι από τους συνολικά 2.000 που ήταν σε υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας εκείνη την ημέρα.

Υπενθυμίζεται πάντως πως έως τώρα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο για το σάλο που έχει προκληθεί με το βίντεο που δείχνει κουκουλοφόρους να βγαίνουν από τη Βουλή την ώρα των επεισοδίων.

Δείτε το βίντεο που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ