Συνελήφθη για δεύτερη φορά ο γνωστός κομμωτής Νίκολας για χρέη στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Συνελήφθη για δεύτερη φορά ο γνωστός κομμωτής Νίκολας για χρέη στο Δημόσιο

κομμωτής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά συνελήφθη χθες το πρωί στην Αθήνα, ο 47χρονος κομμωτής Νίκολας, της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων, ο οποίος παρουσιάστηκε χθες αυτοβούλως στην Οικονομική Αστυνομία.

Ο 47χρονος κομμωτής, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων Νίκολας, ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου - Τζιβανάκης πήγε από μόνος του στο Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται σε 403.666,11 ευρώ. Ο γνωστός κομμωτής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει και μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Υπενθυμίζεται πως τα προβλήματα ξεκίνησαν στο τέλος της δεκαετίας του 2000. Ο κομμωτής Νίκολας συνελήφθη για πρώτη φορά αρχές του περασμένου Νοεμβρίου στο σπίτι του στα Μελίσσια. Αστυνομικοί του τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας τον περίμεναν για να τον συλλάβουν: αιτία, το χρέος ύψους 232.267,40 ευρώ προς το Δημόσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ