Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, 9 χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, 9 χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Sex and the City, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίστηκε και πάλι ως Κάρι Μπράντσο.

Δυστυχώς η εμφάνισή της ως Κάρι δεν έγινε λόγω μίας νέας, τρίτης ταινίας του Sex and the City, αλλά για έναν άλλο λόγο.

Συγκεκριμένα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύθηκε ξανά τον αγαπημένο χαρακτήρα από την σειρά που την έκανε διάσημη, για την νέα καμπάνια του Water.org.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All inclusive (@all_inclusive_magazine) στις 21 Ιαν, 2019 στις 6:27 πμ PST

Η κίνηση αυτή έγινε για καλό σκοπό, καθώς στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό πάνω στην ΜΚΟ που «τρέχει» ο Ματ Ντέιμον και ο Γκάρι Γουάιτ.

Στόχος της οργάνωσης είναι η παροχή ασφαλούς νερού και εγκαταστάσεων υγιεινής σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Στο σποτάκι που δημοσίευσε και η ίδια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Instagram, ακούγεται η γνωστή μουσική που ακούγαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Sex and the City, ως τηλεοπτική σειρά το 1998.

Επίσης η σκηνή είναι παρόμοια με εκείνη της σειρά όπου είχε γυριστεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης δίπλα από ένα λεωφορείο που έγραφε το όνομά της.

«Έχει περάσει καιρός. Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήταν επίσης λίγο αλλόκοτο- με την καλή έννοια. Ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό λόγω του σκοπού, δηλαδή να στηρίξω την συγκεκριμένη πρωτοβουλία», είπε η ηθοποιός στην Huffington Post.

«Βρήκα σωστό και έξυπνο το πώς θέλησαν να απεικονίσουν την Κάρι γι' αυτήν την ιδέα. Το βρίσκω έξυπνο. Στο παρελθόν είχες ένα σενάριο και όλες τις λέξεις που χρειαζόσουν να σου θυμίζουν πως λείπεις εδώ και καιρό. Αλλά αυtό ήταν σαν ένα εναλλακτικό σύμπαν. Πέρασα υπέροχα», πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις 22 Ιαν, 2019 στις 6:30 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ