Συνελήφθη ο ράπερ Κρις Μπράουν -Ο πρώην της Ριάνα κατηγορείται για βιασμό - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο ράπερ Κρις Μπράουν -Ο πρώην της Ριάνα κατηγορείται για βιασμό

Ο Κρις Μπράουν/ Φωτογραφία: AP- Luca Bruno
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κρις Μπράουν συνελήφθη στο Παρίσι και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Αλλα δύο άτομα κρατούνται για την ίδια υπόθεση, ο ένας από αυτούς ο σωματοφύλακας του Μπράουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ απασχολεί τις αρχές, καθώς έχει μπει σε... μπελάδες αρκετές φορές. Μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει ένοχος στην κατηγορία για επίθεση εναντίον της τότε συντρόφου του, Ριάνα, το 2009. Επίσης, τον περασμένο Ιούλιο συνελήφθη έπειτα από συναυλία στη Φλόριντα, για ένα συμβάν που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2017, όταν έριξε γροθιά σε κάποιον που τον φωτογράφισε χωρίς τη συγκατάθεσή του. Επιπλέον, το 2013 ο Μπράουν και ο σωματοφύλακάς του είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της επίθεσης, έπειτα από καβγά έξω από ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον. Την ίδια χρονιά τον είχαν διώξει από κέντρο αποτοξίνωσης, επειδή έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της μητέρας του όταν τον επισκέφθηκε.

Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία υποστηρίζει ότι συνάντησε τον Μπράουν και τους φίλους του στο κλαμπ Le Crystal, στο Παρίσι. Στη συνέχεια πήγαν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρις Μπράουν βιασμός Παρίσι ριάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ