fbpx Ο κλάδος που άνθισε στα χρόνια της κρίσης -Το θαύμα των «μικρών» της μπύρας | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ

Ο κλάδος που άνθισε στα χρόνια της κρίσης -Το θαύμα των «μικρών» της μπύρας

Δροσερή μπύρα με καλή παρέα / Φωτογραφία: Shutterstock
22|01|2019 | 14:43
Δροσερή μπύρα με καλή παρέα / Φωτογραφία: Shutterstock

Ένας νέος κλάδος, άγνωστος στους Έλληνες για δεκαετίες, άνθισε στα χρόνια της κρίσης.

Δεκάδες μικροζυθοποιίες δημιουργήθηκαν σε όλη τη χώρα και διεκδικούν με αξιώσεις μερίδια σε μια αγορά όπου δεσπόζουν πολυεθνικοί κολοσσοί. 

Μέχρι πρότινος όσοι ήθελαν να αναζητήσουν ξεχωριστές γεύσεις ήταν υποχρεωμένοι να στραφούν σε εισαγόμενες μπύρες, ενώ τώρα η αγορά αρχίζει να ακολουθεί τον κανόνα: «μπύρα από τον τόπο σου». 
Το economistas.gr «χαρτογραφεί» τον κλάδο της μικροζυθοποιίας, όπου δραστηριοποιούνται πλέον 43 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. 

Όλες ιδρύθηκαν στα χρόνια της κρίσης και δοκιμάζουν την τύχη τους στην αγορά με «όπλο» την ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση.

ΣΧΟΛΙΑ