Το ξέσπασμα του πατέρα της 19χρονης ΑμεΑ που βιάστηκε στη Ρόδο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα του πατέρα της 19χρονης ΑμεΑ που βιάστηκε στη Ρόδο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα, η αποκάλυψη ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, φέρεται να βίασε 19χρονη που αντμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της 19χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», αποκάλυψε πώς έμαθε για τον βιασμό. Όπως εξομολογήθηκε, φοβήθηκε πολύ, καθώς στη θέση της Ελένης Τοπαλούδη θα μπορούσε να είναι η δική του κόρη.

«Όταν έμαθα την ιστορία έφριξα. Αισθανόμουν διάφορα συναισθήματα. Θυμό, άγχος, στεναχώρια, όλα μαζί… Ήταν σαν να μου είχε βιάσει κάποιος την ψυχή… Η ψυχική ηρεμία της κόρης μου ήταν φανερό πώς είχε διαταραχτεί πάρα πολύ. Κατάλαβα από τα μάτια της ότι έχει βασανιστεί…», είπε μεταξύ άλλων.


Στο μεταξύ, προσωρινά κρατούμενος, κρίθηκε χθες, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό συνυπαίτιο της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 23χρονος, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας αρχικώς υπέβαλε αίτηση για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι τα όσα ομολόγησε δεν είναι αλήθεια, αλλά και δόθηκαν κάτω από καθεστώς άσκησης εις βάρος του αστυνομικής βίας.

Αστυνομική πηγή διέψευσε πάντως αυτόν τον ισχυρισμό, επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ