Σάσα Σταμάτη: Η εκπομπή Ooh la la τέλος από τον ΣΚΑΪ [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάσα Σταμάτη: Η εκπομπή Ooh la la τέλος από τον ΣΚΑΪ [βίντεο]

Η Σάσα Σταμάτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκπομπή «Ooh la la» αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΪ, καθώς σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν χωρούσε στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη της Δευτέρας και άμεσα ενημερώθηκε και η Σάσα Σταμάτη. Μπορεί η εκπομπή να ρίχνει αυλαία πρόωρα, ωστόσο, η παρουσιάστρια χαίρει της εκτίμησης των υπευθύνων του καναλιού και αναμένεται να αξιοποιηθεί στο νέο πρόγραμμα.

«Μπορεί να δόθηκε αρχικά μια παράταση στην εκπομπή της Σάσας και στην ομάδα της, δυστυχώς όμως έγινε χθες το πρωί μια σύσκεψη στον ΣΚΑΪ. Θα πρέπει να γίνουν κάποιες μετακινήσεις στον σταθμό για να χωρέσουν όλα τα προγράμματα. Και δυστυχώς κάποιοι θεώρησαν ως αδύναμο κρίκο την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη που δεν είχε φέτος τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης που ήθελαν οι ιθύνοντες. Για αυτό την ενημέρωσαν χθες μετά το τέλος της σύσκεψης ότι η εκπομπή της ολοκληρώνεται πρόωρα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ωστόσο υπάρχει και ένα καλό. Ότι η Σάσα χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του σταθμού και μάλιστα ήδη, αφού της ανακοίνωσαν την διακοπή της εκπομπής της, της είπαν ότι έχουν σκέψεις για εκείνη στο νέο πρόγραμμα του σταθμού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάσα Σταμάτη ooh la la ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ