Φθιώτιδα: Αγρότες καλούν σε μαζική συμμετοχή σε μπλόκα - iefimerida.gr

Φθιώτιδα: Αγρότες καλούν σε μαζική συμμετοχή σε μπλόκα

Εικόνα από παλαιότερο μπλόκο στον κόμβο της Ανθήλης / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρύ κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στα μπλόκα απηύθυνε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας στους αγρότες της περιοχής.

Ακολουθώντας το «πρόσταγμα» των συναδέλφων τους από τη Λάρισα και την Καρδίτσα, η Ομοσπονδία των αγροτών της Φθιώτιδας, ύστερα από ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποίησε, αποφάσισε να «βγάλει» τα τρακτέρ στους δρόμους την επόμενη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου.

Οι αγρότες θα στήσουν δυο μπλόκα: το ένα στη διασταύρωση της Ανθήλης και το δεύτερο στη διασταύρωση της Γλύφας, στον κόμβο της Πελασγίας (με απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Πελασγίας).

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα οι αγρότες αναφέρουν ότι αγωνίζονται «σταθερά και αταλάντευτα για τα συμφέροντα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς κόντρα στην προσπάθεια που κάνουν Ευρωπαϊκή Ένωση, Βιομήχανοι, τραπεζίτες και οι κυβερνήσεις τους να μας εξαφανίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι για τις 28 Ιανουαρίου έχουν ετοιμάσει κινητοποιήσεις αγρότες και από άλλες περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ