Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο iefimerida: «Βάψαμε το κέντρο της πόλης γαλανόλευκο για τον Τσιτσιπά» - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο iefimerida: «Βάψαμε το κέντρο της πόλης γαλανόλευκο για τον Τσιτσιπά»

Χαμογελαστοί οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς με τους ομογενείς στην Αυστραλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ρυθμό του Στέφανου Τσιτσιπά που «πέταξε» τη νύχτα στους 4 του Αυστραλιανού open χορεύει η Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης.

«Βάψαμε το κέντρο της πόλης γαλανόλευκο, υπάρχει απίστευτος ενθουσιασμός» λέει στο iefimerida.gr o Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης που τίμησε πριν τρεις μέρες τον σπουδαίο αθλητή του τένις μαζί με την Μαρία Σάκκαρη στα γραφεία της Κοινότητας.

Ο Βασίλης Παπαστεργιάδης με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη

«Μας είπε πως δεν είχε καμία βοήθεια στην προσπάθειά του και πως ό, τι έκανε το έκανε με τον πατέρα του. Επίσης μας είπε ότι την αγάπη και την αποδοχή που ζει εδώ δεν την έχει ζήσει ούτε στην Ελλάδα και μας υποσχέθηκε ότι θα έρχεται κάθε χρόνο» λέει ο κ. Παπαστεργιάδης. Μάλιστα προσθέτει «είναι πολύ σεμνό παιδί, ταπεινό και λογικό. Έχει πολύ χιούμορ και χάρηκε που τον καλέσαμε. Μιλήσαμε και για τη Βουλιαγμένη όπου τυχαία είμαστε γείτονες, αφού τα σπίτια μας είναι στον ίδιο δρόμο».

Η θρυλική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά έχει προκαλέσει «σεισμό» στους κόλπους της Ελληνικής Κοινότητας που ανυπομονεί για τη συνέχεια, την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης υποκλίνεται στο νεαρό αθλητή, ο οποίος κέρδισε ακόμα και το είδωλό του, τον Ρότζερ Φέντερερ και πλέον καλπάζει για την κορυφή του κόσμου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο iefimerida: «Βάψαμε το κέντρο της πόλης γαλανόλευκο για τον Τσιτσιπά» | iefimerida.gr 1
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο iefimerida: «Βάψαμε το κέντρο της πόλης γαλανόλευκο για τον Τσιτσιπά» | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ