Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες στη Σύμη -Ατύχημα με το όχημα που τους μετέφερε - iefimerida.gr

Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες στη Σύμη -Ατύχημα με το όχημα που τους μετέφερε

Δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν στη Σύμη/ Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά στη Σύμη, τη Δευτέρα, όταν εξετράπη της πορείας του το όχημα που τους μετέφερε.

Το στρατιωτικό όχημα Mercedes 290 GD μετέφερε εξοδούχους οπλίτες θητείας, από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης όταν, περίπου στις 15:30, εξετράπη της πορείας του, με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά δύο από τους πέντε στρατιώτες.

Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και ο γιατρός της μονάδας του έκανε 8 ράμματα, ενώ ο άλλος στρατιώτης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη. Αμφότεροι διακομίστηκαν στη Ρόδο για ακτινογραφίες.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στη νήσο Σύμη, στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ της ΑΣΔΕΝ, και περί ώρα 15:30, στρατιωτικό όχημα Τύπου Mercedes 290 GD, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού (εξοδούχους Οπλίτες Θητείας), από το στρατόπεδο προς την πόλη της Σύμης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των πέντε επιβαινόντων Οπλιτών. Ο Στρατιώτης Πεζικού Σ.Π. τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν 8 ράμματα από τον Ιατρό της Μονάδας. Ο Στρατιώτης Πεζικού Ι.Μ. ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά του κνήμη. Και οι δύο οπλίτες μας διακομίζονται σήμερα το απόγευμα για ακτινογραφίες στο 95 ΤΥΕΘ στη Ρόδο, με το πλοίο της γραμμής.

Οικείοι των στρατιωτών μας ενήμεροι για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατιώτες Σύμη ΓΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ