Εκπληξη: Η Θέμις Μπαζάκα είναι φαν του My Style Rocks -Ποια είναι η αγαπημένη της παίκτρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληξη: Η Θέμις Μπαζάκα είναι φαν του My Style Rocks -Ποια είναι η αγαπημένη της παίκτρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το My Style Rocks, το Netflix και την ελληνική τηλεόραση μίλησε η γνωστή ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα.

Σε συνέντευξή της στο People η ξεχωριστή ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα ρωτήθηκε μάλιστα και για την απουσία της από την τηλεόραση.

«Δέκα χρόνια έχω να κάνω τηλεόραση. Προτάσεις γίνονται. Και σήμερα χτύπησε το τηλέφωνο, πριν έρθω στη συνέντευξη. Δεν είπα «όχι», θα κάνω μια συνάντηση, αλλά δεν ξέρω. Πάω με λαχτάρα, διαβάζω σενάρια και μετά απογοητεύομαι. Δεν μου αρέσουν πια οι συνθήκες που γίνονται οι δουλειές στην τηλεόραση. Με βιασύνη, χωρίς να φροντίζουν την εικόνα, πληρώνουν ελάχιστα, καθυστερούν, δεν μπορώ να κυνηγάω τα λεφτά μου. Θέλω να έχω μια εγγύηση ότι αυτό το πράγμα θα έχει ποιότητα, έστω κι αν είναι κωμωδία. Ελληνικές σειρές δεν βλέπω», είπε μεταξύ άλλων.

Θέμις Μπαζάκα

Όσο για το ριάλιτι που παρακολουθεί, εξήγησε: «Αν είμαι στο σπίτι, θα βάλω Netflix και τα βράδια, που μπορεί να είμαι πιο κουρασμένη και αδιάφορη, κάποιο από αυτά τα ριάλιτι μόδας, όπως το My Style Rocks. Αν είναι και καμιά φίλη σπίτι, τα βλέπουμε μαζί και γελάμε. Από το συγκεκριμένο έχω και αγαπημένη παίκτρια, τη Φωτεινή. Αυτή είναι καλλιτέχνις, κάνει κάτι τρελούς συνδυασμούς ρούχων».

Φωτεινη του My Style Rocks
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ