#10yearschallenge: Θα πάθετε πλάκα με τη Μενεγάκη 25 χρόνια πριν [εικόνα] - iefimerida.gr

#10yearschallenge: Θα πάθετε πλάκα με τη Μενεγάκη 25 χρόνια πριν [εικόνα]

Ελένη Μενεγάκη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σγουρομάλλα, καστανή, αδύνατη και εξίσου εντυπωσιακή.

Σίγουρα αν η Ελένη Μενεγάκη έκανε #10yearschallenge, την νέα δηλαδή πρόκληση που τρελαίνει τους χρήστες του Instagram, αυτή την φωτογραφία θα δημοσίευε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 8 Ιαν, 2019 στις 3:17 πμ PST

Η παρουσιάστρια το 2019

Ακολουθώντας το νέο trend, όπου οι χρήστες του διαδικτύου δημοσιεύουν φωτογραφία με το πως ήταν πριν 10, 20 και χρόνια και πως είναι σήμερα, η φωτογραφία αυτή της Ελένης Μενεγάκη από τα παλιά κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 25 χρόνια όταν η Ελένη Μενεγάλη έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο της τηλεόρασης και εργαζόταν τότε στο MEGA.

Η παρουσιάστρια το 1994

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά για την τότε πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφο, καθώς εκτός του ότι τώρα είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης, έχει αλλάξει αρκετά και στην εμφάνισή της, έχοντας αποχωριστεί το καστανό, φουντωτό μαλλί της.

Πάντως, ίσως από τους λόγους που η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει #10yearschallenge όπως έκανε και ο στενός συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, είναι επειδή από μόνη της είχε δημοσιεύσει δύο πολύ παλιές της φωτογραφίες.

Η πρώτη ήταν από το πρώτο της εξώφυλλο και η άλλη όταν εργαζόταν ως μοντέλο. Η παρουσιάστρια μάλιστα είχε δημοσιεύσει τις δυο αυτές φωτογραφίες λίγες εβδομάδες πριν το #10yearschallenge γίνει το απόλυτο trend στα social media.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ