ΟΦΗ: «Τελειώνει» ο Παπαδόπουλος, παρέμβαση εισαγγελέα για την βιαιοπραγία του - iefimerida.gr

ΟΦΗ: «Τελειώνει» ο Παπαδόπουλος, παρέμβαση εισαγγελέα για την βιαιοπραγία του

Ο Νίκος Παπαδόπουλος /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να κέρδισε ο ΟΦΗ τον Παναιτωλικό, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη η θέση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η νίκη ήρθε κόντρα στους Αγρινιώτες και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό για να αναστραφεί το κλίμα.Το πολύ σοβαρό περιστατικό με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο δεν πέρασε απαρατήρητο μιας και η νέα διοίκηση των Κρητικών είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και με αυτό το συμβάν ο Παπαδόπουλος έχασε πολλούς πόντους. Μένει να φανεί εάν θα παρθεί κάποια απόφαση άμεσα. Σε ονοματολογία για τον επόμενο δεν υπάρχει λόγος να μπει κανείς αυτή τη στιγμή έστω και αν το όνομα του Νίκου Νιόπλια ακούγεται στο Ηράκλειο. Επίσης, την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε δημοσιότητα του επεισοδίου του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας του Παναιτωλικού. Η κίνηση του Νίκου Παπαδόπουλου να γρονθοκοπήσει τον Χρήστο Κουτσοσπύρο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος κάλεσε για κατάθεση τον Γενικό Αρχηγό του Παναιτωλικού ώστε να μάθει τί έχει συμβεί για να αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη στον Παπαδόπουλο ή όχι. Πέρα από τον εισαγγελέα και το τί μπορεί να ακολουθήσει, ο Νίκος Παπαδόπουλος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία έτσι κι αλλιώς καθώς το περιστατικό έχει καταγραφεί από τον παρατηρητή του αγώνα που βρισκόταν κοντά στο συμβάν. Με τα όσα αναφέρει στην έκθεσή του επιβεβαιώνει τα όσα δήλωσαν στην κάμερα της NOVA αρχικά ο Τραϊανός Δέλλας και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Κυριακίδης.

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Παναιτωλικός κατήγγειλε επίθεση του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου στον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναιτωλικός: «Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές). Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές «συγνώμες» συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος επεισόδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ