Σαρλίζ Θερόν και Τζολί μισιούνται -Τι συμβαίνει με το νέο αμόρε του Μπραντ Πιτ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαρλίζ Θερόν και Τζολί μισιούνται -Τι συμβαίνει με το νέο αμόρε του Μπραντ Πιτ [εικόνες]

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν χωρίσει δύο χρόνια, να έχουν πάρει και επισήμως διαζύγιο και να συνεχίζουν τις ζωές τους, αλλά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί συνεχίζουν να απασχολούν τα μίντια.

Ακόμη και αυτές τις μέρες που στα ξένα μέσα έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως ο Μπραντ Πιτ και η χολιγουντιανή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν βγαίνουν εδώ και ένα μήνα, ο Τύπος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Αντζελίνα Τζολί.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα αμερικάνικα tabloids, ο Μπραντ Πιτ πήγε και τα έφτιαξε, όπως ισχυρίζονται με την Σαρλίν Θερόν, την ώρα που γνώριζε πως... Τζολί και Θερόν μισιούνται εδώ και χρόνια.

Σαρλίζ Θερόν και Τζολί μισιούνται -Τι συμβαίνει με το νέο αμόρε του Μπραντ Πιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline οι δύο γυναίκες τρέφουν εδώ και χρόνια αντιπάθεια η μία για την άλλη, καθώς η Τζολί έχει κατ΄ επανάληψη «φάει» ρόλους της Σαρλίζ Θερόν σε διάφορες ταινίες και το αντίθετο.

Αναφορικά, λοιπόν, με το περιοδικό, ο «πόλεμος» κλιμακώθηκε το 2017 όταν προτάθηκε και στις δύο γυναίκες να παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Bride of Frankenstein (η ταινία του Φρανκενστάιν).

Η πρώτη επιλογή, λοιπόν, ήταν να κάνει την «Νύφη του Φρανκεσταιν» η Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο οι συντελεστές της ταινίας είχαν προσεγγίσει και την Σαρλίζ Θερόν.

Γνωρίζοντας η Τζολί πως και η συνάδελφός της «περιμένει» για τον ρόλο αυτό, προσπάθησε να αργήσει όσο περνούσε από το χέρι της, να πει το τελικό ναι, για να «πικάρει» την Σαρλίζ Θερόν και να δείξει πως εκείνη κάνει κουμάντο.

Εν τέλει η Αντζελίνα Τζολί αρνήθηκε να παίξει στην ταινία, καθώς είχε πει το «ναι» στην ταινία The Tourist με τον Τζονι Ντεπ.

Σαρλίζ Θερόν και Τζολί μισιούνται -Τι συμβαίνει με το νέο αμόρε του Μπραντ Πιτ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί μάλιστα πως στην συγκεκριμένη ταινία αρχικά είχε γίνει πρόταση στην Σαρλίζ Θερόν, ωστόσο αυτή είχε αρνηθεί.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι δύο χολιγουντιανές δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ, ενώ σε κάθε ευκαιρία η μία προσπαθεί να δείξει στην άλλη πως εκείνη κάνει κουμάντο στον χώρο.

Τελος, τα ξένα μέσα επισημαίνουν πως αν όντως ισχύει το δημοσίευμα, και επιβεβαιωθεί το ειδύλλιο της ξανθιάς πρωταγωνίστριας με τον Μπραντ Πιτ, η κόντρα αναμένεται να αναζωπυρωθεί. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι για κάποιον ρόλο.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ