Γυναίκα απαντά με ένα δυνατό post στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στην παραλία και γίνεται viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναίκα απαντά με ένα δυνατό post στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στην παραλία και γίνεται viral [εικόνες]

Η Shelley Proebstel /facebook/Bald and Beautiful
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης όσον αφορά στο σώμα και στην φυσική κατάσταση είναι κάτι που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι γυναίκες.

Αν και το body positivity κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ώστε το εκλείψει το φαινόμενο του body shaming.

Αυτό προσπάθησε να κάνει μία γυναίκα που αντιμετώπισε τον χλευασμό μιας παρέας στην παραλία όταν έβγαλε το παρεό της και έμεινε με το μπικίνι της.

Η Shelley Proebstel βρέθηκε την παραλία Mount Maunganui Beach στις 12 Ιανουαρίου. Αυτό που συνέβη ήταν να τραβήξει την προσοχή κάποιων χωρίς καν να το επιδιώξει.

Η ομάδα ανδρών γέλασε με το σώμα της καθώς επέλεξε να φορέσει μπικίνι ενώ είχε μερικά παραπανίσια κιλά. Είχε δύο επιλογές: Ή να ντραπεί και να καλυφθεί, να συνεχίσει την μέρα της σαν να μην είχε γίνει τίποτα ή να μετατρέψει το αρνητικό σε κάτι θετικό.

Η blogger από την Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να κάνει το τελευταίο, κάτι που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους followers της.

Διαβάστε την αποστομωτική απάντηση της γυναίκας στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της που έγινε viral στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραλία μπικίνι post viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ