Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram -Τρολ την έβριζαν αισχρά - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram -Τρολ την έβριζαν αισχρά

Η Μέγκαν Μαρκλ (Φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει καταφέρει να γίνει το πρόσωπο του βρετανικού παλατιού. Κάθε της κίνηση, κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται από τον διεθνή Τύπο.

Το «φρέσκο» μέλος της βασιλικής οικογένειας, πριν μπει στο Μπάκιγχαμ είχε μια διαφορετική ζωή με γυρίσματα, ταξίδια, ανέμελες στιγμές και όπως κάθε ηθοποιός διατηρούσε ενεργό τον λογαριασμό της στο Instagram. Ολα αυτά, όμως, τελείωσαν λίγους μήνες μετά τους αρραβώνες της με τον πρίγκιπα Χάρι, τον Ιανουάριο του 2018. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media, αφήνοντας τους followers της για χάρη του πρωτοκόλλου.

Η Daily Mail, ωστόσο, αναφέρει πως μέχρι και πριν λίγο καιρό η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ είχε μυστικό λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου ακολουθούσε φίλους της.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram -Τρολ την έβριζαν αισχρά | iefimerida.gr 0

Πηγές από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσεξ υποστηρίζουν ότι διατηρούσε μυστικό λογαριασμό, ο οποίος όμως έκλεισε τα Χριστούγεννα μετά από «περίεργα» σχόλια που της προκάλεσαν αίσθημα ανασφάλειας. Η Μέγκαν Μαρκλ δεχόταν σκληρά και χυδαία σχόλια, πιθανότατα, από τρολ τα οποία της «γέννησαν» αίσθημα ανασφάλειας. «Υπήρχαν κάποια πραγματικά άθλια πράγματα που γράφτηκαν από τα τρολ των social media και προφανώς είδε επίσης τα πρωτοσέλιδα για εκείνη», αναφέρει η πηγή.

Μάλιστα, φέρεται να επηρεάστηκε τόσο πολύ που δεν αισθανόταν ασφαλής χωρίς την προσωπική της φρουρά. «Ενιωθε μόνη. Δεν αισθανόταν αρκετά ασφαλής να βγει χωρίς τους άντρες της ασφάλειάς της», προσθέτει μεταξύ άλλων η πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαρκλ υποφέρει λόγω των δημοσιευμάτων που την θέλουν να έχει κόντρα με την Κέιτ Μίντλετον και δεν μπορεί να μιλήσει, καθώς απαγορεύεται από το πρωτόκολλο ο σχολιασμός δημοσιευμάτων. Προκειμένου, λοιπόν, να «προστατεύσει την ψυχική της υγεία», αποφάσισε να μείνει μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram -Τρολ την έβριζαν αισχρά | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ