Δικαστές και στρατηγοί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ - iefimerida.gr

Δικαστές και στρατηγοί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελική προσωπική του... πινελιά επιχειρεί να θέσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στον προεκλογικό αγώνα με την επιλογή των προσώπων που θα μετάσχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Σαμαράς θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι το όνομα του προέδρου της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπου Αθανασίου, ενός εν ενεργεία δικαστή με τον οποίο προφανώς επιχειρεί να σηματοδοτήσει την κάθαρση του δημοσίου βίου από τα σκάνδαλα.

Παρά το γεγονός ότι με βάση την αρχική σκέψη του κ. Σαμαρά στη δεύτερη θέση θα ήθελε να είναι ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φράγκος Φραγκούλης, κατά τα πρότυπα του 2007 όταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο κ. Καραμανλής είχε τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση τον εν ενεργεία αρχηγό ΓΕΕΘΑ Παναγιώτη Χηνοφώτη.

Ομως, όπως όλα δείχνουν, το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει -θεωρητικά τουλάχιστον- εξασφαλισμένες 3 έδρες από το Επικρατείας, οδήγησε τον κ. Σαμαρά σε δεύτερες σκέψεις και αναμενεται να ανακοινώσει στις θέσεις 2 και 3 τα ονόματα των στενών του συνεργατών και συμβούλων Γιάννη Μιχελάκη και Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Για την τέταρτη θέση εκτός από το όνομα του κ. Φραγκούλη ακούγεται και το όνομα του καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ