Άγνωστοι ζωγράφισαν τη σβάστικα σε πόρτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων - iefimerida.gr

Άγνωστοι ζωγράφισαν τη σβάστικα σε πόρτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Φωτογραφία: epirus-tv-news.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προκάλεσε ένας αγκυλωτός σταυρός με μαύρο σπρέι που σχημάτισαν άγνωστοι στην πόρτα εισόδου των γραφείων του διοικητή Βασίλη Τσίκαρη και του αναπληρωτή διοικητή, Κώστα Χολέβα.

Άγνωστοι ζωγράφισαν τη σβάστικα σε πόρτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων | iefimerida.gr 0

Σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου καταδικάζει αυτήν ενέργεια. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Μέσα στο κλίμα εθνικιστικού παροξυσμού που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν το μισητό ναζιστικό αποτύπωμά τους στην πόρτα του γραφείου της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ό,τι και αν κάνουν τα απόβλητα των κοινωνιών και της ιστορίας, δεν μπορούν να φοβίσουν κανέναν. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι με τη στάση τους, τους δίνουν τροφή και χώρο να αναθαρρήσουν».

Φωτογραφία: epirus-tv-news.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ