Εκπληξη! Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ο Παυλόπουλος με τη σύζυγό του -Ανάμεσα στους τουρίστες [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληξη! Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ο Παυλόπουλος με τη σύζυγό του -Ανάμεσα στους τουρίστες [εικόνες]

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μουσείο Κυκλάδικής Τέχνης επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπόρεσε να παραστεί στα εγκαίνια της σπουδαίας έκθεσης με τίτλο «Κρήτη. Αναδυόμενες Πόλεις: Άπτερα - Ελεύθερνα - Κνωσός. Τρεις αρχαίες πόλεις ζωντανεύουν» και σήμερα που το επέτρεπε το πρόγραμμά του επισκέφτηκε το Μουσείο.

Τον Προκόπη Παυλόπουλο ξενάγησε ο Διευθυντής του ΜΚΤ, Καθηγητής Νίκος ΧΡ. Σταμπολιδης ο οποίος μίλησε στο iefimerida για την επίσκεψη του ΠτΔ.
«Το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και εκείνος» μας ανέφερε ο κ. Σταμπολίδης, μιας και η ξενάγηση του Προέδρου έγινε την ώρα που το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ήταν ανοιχτό, γεμάτο κόσμο, που συνομιλούσε και αντάλλασσε απόψεις για τα εκθέματα με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Τεσσερα ήταν τα πράγματα που τον εντυπωσίασαν και μάς σχολίασε», λέει ο Νίκος Σταμπολίδης μιλώντας στο iefimerida.

«Πρώτα απ’ όλα οι ιστορίες ανθρώπων, για κάθε πόλη χωριστά, που ‘ζωντανεύουν’ μέσα από την έκθεση. Παρατήρησε με θαυμασμό τις πλάσμα εικόνες με τα drones που σε μεταφέρουν κατευθείαν στη Κρήτη». Ο κ. Παυλόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη Γραμμική Α και τόνισε πώς θα ήταν ένα μεγάλο απόκτημα εάν μπορούσε να μεταφραστεί όπως η Γραμμική Β. Παράλληλα, παρατήρησε τα νέα ευρήματα της Ελεύθερνας και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τις ανασκαφές.

Η ξενάγηση του Προέδρου έγινε την ώρα που το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ήταν ανοιχτό, γεμάτο κόσμο

Μία ανεπίσημη-επίσημη ξενάγηση για τον Προκόπη Παυλόπουλο, ενα μικρό διάλειμμα στην καθημερινότητα.

Τον Προκόπη Παυλόπουλο ξενάγησε ο Διευθυντής του ΜΚΤ, Καθηγητής Νίκος ΧΡ. Σταμπολιδης
Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε πληροφορίες για τα νέα ευρήματα στην Ελεύθερνα
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι συχνός επισκέπτης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
Ο Προκόπης Παυλόπουλος εντυπωσιάστηκε και εντυπωσίασε με τις γνώσεις του
Εκπληξη! Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ο Παυλόπουλος με τη σύζυγό του -Ανάμεσα στους τουρίστες [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Εκπληξη! Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ο Παυλόπουλος με τη σύζυγό του -Ανάμεσα στους τουρίστες [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ