Η φωτογραφία από την ορκωμοσία και το μήνυμα της Τζένης Μελιτά σε όσους θέλησαν να τη μειώσουν - iefimerida.gr

Η φωτογραφία από την ορκωμοσία και το μήνυμα της Τζένης Μελιτά σε όσους θέλησαν να τη μειώσουν

Η Τζένη Μελιτά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανάρτηση της Τζένης Μελιτά στο Instagram με αφορμή το #10yearchallenge είναι κάπως διαφορετική από τις άλλες.

Η δημοσιογράφος που συμμετέχει στην εκπομπή του Alpha «Τι λέει;» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της για τα 10 χρόνια που πέρασαν.

Η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram ότι πριν από 10 χρόνια μπήκε στη Νομική Σχολή Αθηνών και δεν είχε ιδέα τι ήθελε να κάνει στη ζωή της.

Μετά από τα 4 χρόνια σπουδών, αποφάσισε ότι θέλει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό και έτσι μπήκε η δημοσιογραφία στη ζωή της.

«Σε όλους εκείνους, που κάποτε πήγαν να βάλουν φρένο στη φάση μου, ένα έχω να πω: «Κοίτα με πως γελάω σήμερα, γατάκι» σημείωσε μεταξύ άλλων στο προφίλ της.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην πορεία, που προσπάθησαν να με μειώσουν, να υποβαθμίσουν τις ανάγκες μου ή να ανάγουν τη βολή μου ως το υπέρτατο αγαθό μπροστά στα «μεγαλεπήβολα» όνειρα μου» συμπλήρωσε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την ορκωμοσία.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μελιτά με αφορμή το το #10yearchallenge στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Μελιτά instagram μήνυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ