Χθες στο My Style Rocks έγινε το ντύσιμο που θεωρήθηκε το καλύτερο ever του παιχνιδιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Χθες στο My Style Rocks έγινε το ντύσιμο που θεωρήθηκε το καλύτερο ever του παιχνιδιού [εικόνες]

Η Εύα Κωνσταντινίδη (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη μπορεί να έκανε «χλιαρές» εμφανίσεις ως καινούργια παίκτρια που έψαχνε τα πατήματά της στο My Style Rocks, ωστόσο, στο gala εντυπωσίασε.

Το gala της Παρασκευής είχε θέμα Festivals και η Κωνσταντίνα τα «έσπασε» με το outfit που φόρεσε για να πάει στο Burning Man, ένα ψυχεδελικό και τρελό φεστιβάλ στη Νεβάδα.

Η παίκτρια είχε δημιουργήσει μόνη της το δερμάτινο το σετ, το headpiece με τα φτερά και τη μάσκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ! @grmystylerocks με θεμα @burningman το οποίο δούλευα για 3 βδομάδες και το χάρηκα παρα μα παρα πολυ ❤ photos by @baboukos make up by @vasialymperopoulou Ενα τεράστιο ευχαριστώ στην @elenakomova και σε ολα τα παιδια για το χορευτικό ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη konstantina konstantinidi (@_heavensgonnaburnyoureyes_) στις 20 Ιαν, 2019 στις 2:35 μμ PST

Τα κορίτσια την βαθμολόγησαν με 4 και 5. Η Εύα είπε ότι είναι πολύ εντυπωσιακή, αλλά λίγο υπερβολική για το φεστιβάλ, υποστηρίζοντας πως καλύτερα θα ήταν να είχε βγάλει κάτι.

«Ο,τι ωραιότερο έχω δει στο My Style Rocks μέχρι τώρα. Μπράβο και λυπάμαι για τα τεσσάρια», της είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, προσθέτοντας με έντονο ύφος ότι οι άλλες παίκτριες δεν ψηφίζουν σωστά και αντικειμενικά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης την αποθέωσε, αν και διαφωνούσε με ορισμένα στοιχεία, λέγοντας πως είναι μία από τις τοπ εικόνες που θα μπορούσε να δει στο φεστιβάλ. Ο σχεδιαστής δεν παρέλειψε να «πετάξει» και αυτός τα καρφιά του για τη βαθμολογία των συμπαικτριών της, οι οποίες έχουν βάλει καλύτερη βαθμολογία σε μέτρια outfit. «Αυτή η εικόνα είναι πολύ κοντά στο τέλειο», της είπε.

Χθες στο My Style Rocks έγινε το ντύσιμο που θεωρήθηκε το καλύτερο ever του παιχνιδιού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο ίδιο ύφος και τα σχόλια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο οποίος στάθηκε στην περικεφαλαία που είχε δημιουργήσει η παίκτρια. «Δεν έχω λόγια να κρύψω τον θαυμασμό μου», τόνισε και στη συνέχεια μεταξύ άλλων είπε: «Σε ευχαριστώ που δούλεψες».

Χθες στο My Style Rocks έγινε το ντύσιμο που θεωρήθηκε το καλύτερο ever του παιχνιδιού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Εύα Μπάση, που έχει κατηγορήσει την Κωνσταντίνα για στρατηγική, καθ’ όλη τη διάρκεια της κριτικής της Κωνσταντίνας κοιτούσε περίεργα, και όταν βρέθηκε δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κοντραρίστηκε με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παίκτρια άρχισε να λέει ότι στεναχωρήθηκε με όσα είπε η κριτής σχετικά με τα τεσσάρια, όταν η κριτής φώναξε: «Και λίγα είπα», εκφράζοντας ξανά την ενόχλησή της για τη βαθμολογία της Κωνσταντίνας.

Η παίκτρια προσπάθησε να αιτιολογηθεί, ωστόσο, η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν απόλυτη, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την κόντρα που έχει η Εύα με την Κωνσταντίνα Ο Στέλιος Κουδουνάρης υπεραμύνθηκε και δήλωσε απλά ότι αυτή είναι άποψή τους.

Η κόντρα με τους κριτές συνεχίστηκε και όταν βρέθηκε ενωπιόν τους και η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε ξεκάθαρα για στρατηγική από την πλευρά της, την ώρα που ζητάει δίκαιους βαθμούς και επιβράβευση της δουλειάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ