Mind the Cup: Αυτό το cafe στο Περιστέρι ανήκει στη λίστα με τα «25 coffee shop που πρέπει να δει κανείς πριν πεθάνει» [εικόνες] - iefimerida.gr

Mind the Cup: Αυτό το cafe στο Περιστέρι ανήκει στη λίστα με τα «25 coffee shop που πρέπει να δει κανείς πριν πεθάνει» [εικόνες]

Η ιεροτελεστία του καφέ στο Μind the Cup/ Φωτογραφία: Mind The Cup/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Mind the Cup θεωρείται ένα από τα καλύτερα καφέ του κόσμου.

Συγκεκριμένα, το Buzzfeed, το συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τα «25 coffee shop που πρέπει να δεις κανείς πριν πεθάνει».

Στο Mind The Cup, ο καφές είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Βρίσκεται στα δυτικά προάστια, σε έναν από τους πιο δροσερούς πεζόδρομους του Περιστερίου.

Εδώ θα ανακαλύψετε την πραγματική γεύση του καφέ: μια επίσκεψη είναι βέβαιο ότι δεν θα σας απογοητεύσει. Οι κόκκοι εισάγονται από επιλεγμένες φάρμες, ενώ εξειδικευμένοι baristas εγγυώνται την άριστη παρασκευή και το προσεγμένο σερβίρισμα. Οι ιδιοκτήτες του, Νίκος Γερανάκης, Παναγιώτης Αγγελακόπουλος και Χρήστος Καβράκος, «εμμονικοί» με τον καφέ, έχουν ταξιδέψει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, γεγονός που έχει συμβάλλει στην εξέλιξη του μαγαζιού.

Γνωρίστε καλύτερα το Mind The Cup και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MIND THE CUP Περιστέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ