Εξαλλοι με την Σαράποβα -Εκανε διάλειμμα 7 λεπτών για τουαλέτα, την ώρα του αγώνα - iefimerida.gr

Εξαλλοι με την Σαράποβα -Εκανε διάλειμμα 7 λεπτών για τουαλέτα, την ώρα του αγώνα

Η Μαρία Σαράποβα. Φωτογραφία: AP/ Kin Cheung
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κακή αθλητική συμπεριφορά κατηγορήθηκε η Μαρία Σαράποβα μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα στον αγώνα της με την Άσλεϊ Μπάρτι, στο Αυστραλιανό Open.

Η διάσημη Ρωσίδα παίκτρια αποδοκιμάστηκε έντονα από το πλήθος που παρακολουθούσε τον αγώνα στο Rod Laver Arena, που περίμενε καρτερικά την επιστροφή της.

Η Μαρία Σαράποβα έχασε από την Ας Μπάρτι

Η Μπάρτι έχασε το πρώτο σετ (6-4) προτού κερδίσει το δεύτερο με 6-1. Στην συνέχεια, η Σαράποβα έφυγε από το γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του τρίτου σετ προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και επέστρεψε μετά από σχεδόν 8 λεπτά – προς απογοήτευση των οπαδών και των σχολιαστών.

«Κρύβεται στην τουαλέτα για να εκνευρίσει μια ανταγωνίστρια... πόσο θλιβερό» είπε κάποιος, ενώ άλλοι την κατηγόρησαν για «απάτη» σε μια «παθητική προσπάθεια» να επισκιάσει την νίκη της Μπάρτι.

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το αμφιλεγόμενο διάλειμμά της στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της με τρία σετ.

«Τι θέλεις να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση» είπε ερωτηθείσα εάν το γιουχάισμα του πλήθους επηρέασε την απόδοσή της. «Νομίζω ότι είναι πολύ ανόητη η ερώτηση για να απαντήσω».

Η Άσλεϊ Μπάρτι

Η αντίπαλός της πάντως, δεν είχε κανένα πρόβλημα με το διάλειμμα της Σαράποβα.

«Είναι εντός των κανόνων του παιχνιδιού. Μπορείς να κάνεις διάλειμμα για να πας στην τουαλέτα. Σου επιτρέπεται ένα διάλειμμα ανά αγώνα» είπε η Μπάρτι. «Απλά έπρεπε να περιμένω και ξέρω πως παίζει σύμφωνα με τους κανόνες. Δεν με ενόχλησε καθόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ