Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ για συλλαλητήριο: Εσφαλμένος ο σχεδιασμός της Αστυνομίας - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ για συλλαλητήριο: Εσφαλμένος ο σχεδιασμός της Αστυνομίας

ένταση στο συλλαλητήριο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εσφαλμένο σχεδιασμό της Αστυνομίας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο Σύνταγμα, έκανε λόγο σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Ο σχεδιασμός δεν είναι σωστός όταν έχεις τραυματίες», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έθεσε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την προετοιμασία της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσει το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Υπήρχε σύσκεψη με τους διοργανωτές; Είπαν πού θα κλείσουν, από πού θα ξεκινάει; Εκεί είχανε κλείσει πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη για να μην μπορεί να πλησιάσει ο κόσμος;», ανέφερε ο κ. Γερακαράκος.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ζήτησε βάσει των προσαγωγών και των συλλήψεων να μάθουμε «ποιοι είναι αυτοί που διαλύουν συγκεντρώσεις και από που προέρχονται αυτές οι ομάδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ