Οταν ο 13χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς μιλούσε για το είδωλό του, Ρότζερ Φέντερερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο 13χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς μιλούσε για το είδωλό του, Ρότζερ Φέντερερ [βίντεο]

(AP Photo/Mark Schiefelbein)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε χθες τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, καθώς επικράτησε με 3-1 του... ζωντανού θρύλου Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Με αφορμή την ιστορική εμφάνιση του Έλληνα τενίστα και στο πνεύμα του «10 years challenge» που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα social media, η Ακαδημία Μουράτογλου έδωσε ένα βίντεο στη δημοσιότητα, όπου ο 13χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς εξομολογείται πως ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο αγαπημένος του παίκτης! Πού να το φανταζόταν, ότι μετά από δέκα χρόνια όχι απλά θα έπαιζε εναντίον του, αλλά ότι θα τον απέκλειε κιόλας!

Στη συνέχεια του βίντεο, βλέπουμε τον 20χρονο πλέον πρωταθλητή, να μιλάει για τη νίκη επί του Ελβετού στη Μελβούρνη.

«Ένιωσα χαρά, ευτυχία. Μια μεγάλη ανακούφιση. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το ματς ποιντ θα μείνει στο μυαλό μου για όλη μου τη ζωή. Μου ήρθε ένα flashback της εποχής που έβλεπα τον Φέντερερ στην τηλεόραση.

Κατάφερα να κλείσω το παιχνίδι και να νικήσω το είδωλό μου. Το είδωλό μου ήταν ο αντίπαλός μου», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θρίαμβο επί του Φέντερερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ