My Style Rocks: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη -Ομόφωνη απόφαση των κριτών [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη -Ομόφωνη απόφαση των κριτών [βίντεο]

My Style Rocks: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη -Ομόφωνη απόφαση των κριτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το My Style Rocks έχει φτάσει στην τελική ευθεία και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό μία ακόμη κοπέλα αποχώρησε από το gala της Κυριακής.

Οι παίκτριες έχοντας ως κόνσεπτ «Festivals» προσπάθησαν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό, αποδεικνύοντας πως έχουν στιλ. Κάποιες τα κατάφεραν και άλλες όχι.

Νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Χριστίνα Παπαδέλλη, η οποία έλαβε και τα 2.500 ευρώ. Υποψήφιες προς αποχώρηση βρέθηκαν η Ρόζα Κεντάλα, η Εύα Μπάση και η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, έχοντας χαμηλότερη βαθμολογία.

Οι παίκτριες «έσωσαν» την Εύα Μπαση, δίνοντας της μία ακόμη ευκαιρία και θέση στην εβδομάδα του τελικού.

Ρόζα και Κωνσταντίνα βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έτοιμες να ακούσουν ποια τελικά θα αποχωρήσει. Τελικά, από το My Style Rocks αποχώρησε με ομόφωνη απόφαση των κριτών η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει πως το παιχνίδι την έχει κουράσει ψυχολογικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ