Τον μαχαίρωσε στο λαιμό γιατί του πήρε τη θέση στάθμευσης - iefimerida.gr

Τον μαχαίρωσε στο λαιμό γιατί του πήρε τη θέση στάθμευσης

Τον μαχαίρωσε γιατί του πήρε τη θέση στάθμευσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 53χρονος Ελληνοκύπριος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 43χρονο ομογενή της Αμερικής για μια θέση σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Ο δράστης φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε στον λαιμό τον σαραντατριάχρονο, ο οποίος συνοδευόταν από τον γαμπρό του.

Το θύμα μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του περιγράφεται σοβαρή, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης και ο γιός του, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό, συνελήφθησαν και αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έρευνα στο όχημα του δράστη, βρέθηκαν δυο σουγιάδες που παρελήφθηκαν ως τεκμήρια για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί στη διάπραξη του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ