Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η πανσέληνος της Κυριακής - iefimerida.gr

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η πανσέληνος της Κυριακής

Ταύρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη πανσέληνος του 2019 είναι μια καλή ευκαιρία για προβληματισμό. Ετσι λένε τα ζώδια.

Μάλιστα, η πρώτη πανσέληνος του έτους θα συνδυασθεί με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι θα βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο). Θα είναι δηλαδή super-moon. Υπερθέαμα στον ουρανό επομένως αλλά πώς μπορεί όλο αυτό να μας επηρεάσει;

Οι αστρολόγοι λένε ότι αυτή η πανσέληνος στον Λέοντα θα φέρει στο φως τις εσωτερικές αλήθειες, ανεβάζοντας την επιθυμία μας για αυτονομία και ανεξαρτησία, κάτι που ισχύει για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου.

Τέσσερα ζώδια, όμως, θα επηρεαστούν περισσότερο από τα άλλα. Ετσι, αφού είδαμε τα ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο ξεκίνημα του 2019, αυτά που θα πάρουν διαζύγιο, αλλά και τα ζώδια που θα έχουν επιτυχία σε ερωτικά και επαγγελματικά μέσα στη χρονιά, ήρθε η ώρα να δούμε τα 4 ζώδια που θα τα επηρεάσει περισσότερο η αποψινή πανσέληνος:

Ταύρος

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η πανσέληνος της Κυριακής | iefimerida.gr 0

Αυτός ο χρόνος θα είναι καθοριστικός για τους Ταύρους. Θα τους μετασχηματίσει. Αυτή η έκλειψη θα αλλάξει τις εσωτερικές σας πεποιθήσεις, φέρνοντας στο φως τις προσωπικές αλήθειες. Μην φοβάστε τις αλλαγές, απλά ετοιμαστείτε για μετασχηματισμό και βεβαιωθείτε ότι είστε τόσο υπομονετικοί, ευγενικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό σας όσο μπορείτε να είστε.

Λέων

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η πανσέληνος της Κυριακής | iefimerida.gr 1

Αν αναζητούσατε το κίνητρο να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και δραστήριοι, αυτή η πανσέληνος είναι η ευκαιρία σας. Μερικές φορές χρειάζεστε μια ώθηση για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. «Η έκλειψη θα είναι μια νέα αρχή για εσάς, επιτρέποντάς σας να διεκδικήσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη δική σας ανεξαρτησία».

Σκορπιός

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η πανσέληνος της Κυριακής | iefimerida.gr 2

Ετοιμαστείτε να βάλετε στη θέση τους τους αντίζηλούς σας στη δουλειά. Η έκλειψη θα φέρει νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, για προαγωγή, για αύξηση μισθού, για γενικότερα μεγάλες επιτυχίες στη δουλειά, καθιστώντας σας αντικείμενο ζήλιας από τους συναδέλφους σας. Μην πάρουν, όμως τα μυαλά σας αέρα. Προσπαθείστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ταπεινοί και να προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε.

Υδροχόος

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει η πανσέληνος της Κυριακής | iefimerida.gr 3

Οι σχέσεις είναι κορυφαία προτεραιότητά σας τώρα, και εσείς σκοπεύετε να τα δώσετε όλα στο ταίρι σας. Για αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας εκεί. Ναι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας, είτε για να την σοβαρέψετε, είτε, σε περίπτωση που καταλάβετε ότι η όλη προσπάθεια είναι μάταιη, να την αφήσετε για πάντα πίσω σας και να βάλετε πλώρη για νέα ταξίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ