Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Ποιοι σταθμοί του μετρό και δρόμοι είναι κλειστοί

Δρακόντεια είναι τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει αποκλείσει δρόμους και να έχει κατεβάσει ρολά σε σταθμούς μετρό.

Τι ισχύει για το μετρό

Από τις 10:00 είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια. Επομένως όσοι επιθυμούν να φτάσουν στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πρέπει να χρησιμοποίησαν τους σταθμούς Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι της Γραμμής 3 του μετρό, είτε στον σταθμό Ακρόπολη της γραμμής 1.

Ποιο δρόμοι έχουν κλείσει

Στο κέντρο της Αθήνας γύρω από το Σύνταγμα τα μόνο οχήματα που έχουν πρόσβαση είναι αυτά της αστυνομίας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έχουν τεθεί σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από ώρα 22.00 του Σαββάτου 19/01/2019 και διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 06.00 της Κυριακής 20/01/2019) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών κ.λπ.). Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ