Τα ελληνικά μακαρόνια που «κατέκτησαν» 50 χώρες

Πρόκειται για μιας από τις σημαντικότερες εγχώριες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα ζυμαρικών στην Ελλάδα.

Με έδρα στο ακριτικό Κιλκίς όπου διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ζυμαρικών στην Ευρώπη, η ΜΑΚΒΕΛ εξάγει σήμερα το 40% της παραγωγής της και έχει κατορθώσει να πουλά υψηλής ποιότητας ελληνικά μακαρόνια σε 50 χώρες: από την Αγγλία και την Γερμανία μέχρι την Κούβα και την Ιαπωνία!

Διαβάστε στο economistas.gr την ιστορία της Μακαρονοποιείας Βορείου Ελλάδος, μιας εταιρείας που δημιούργησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1940 τα αδέρφια Παντελής και Νίκος Κωνσταντινίδης, τη διαδρομή της και πως κατάφερε να εξελιχθεί σε μια υπερσύγχρονη ελληνική βιομηχανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιλκίς ζυμαρικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ