Τα ελληνικά μακαρόνια που «κατέκτησαν» 50 χώρες - iefimerida.gr

Τα ελληνικά μακαρόνια που «κατέκτησαν» 50 χώρες

Τα ελληνικά μακαρόνια που κατέκτησαν τον κόσμο/ Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για μιας από τις σημαντικότερες εγχώριες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα ζυμαρικών στην Ελλάδα.

Με έδρα στο ακριτικό Κιλκίς όπου διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ζυμαρικών στην Ευρώπη, η ΜΑΚΒΕΛ εξάγει σήμερα το 40% της παραγωγής της και έχει κατορθώσει να πουλά υψηλής ποιότητας ελληνικά μακαρόνια σε 50 χώρες: από την Αγγλία και την Γερμανία μέχρι την Κούβα και την Ιαπωνία!

Διαβάστε στο economistas.gr την ιστορία της Μακαρονοποιείας Βορείου Ελλάδος, μιας εταιρείας που δημιούργησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1940 τα αδέρφια Παντελής και Νίκος Κωνσταντινίδης, τη διαδρομή της και πως κατάφερε να εξελιχθεί σε μια υπερσύγχρονη ελληνική βιομηχανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιλκίς ζυμαρικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ