Χάκερ απειλούν την οικογένεια Καρντάσιαν και άλλες διασημότητες - iefimerida.gr

Χάκερ απειλούν την οικογένεια Καρντάσιαν και άλλες διασημότητες

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην οικογένεια Καρντάσιαν αλλά και πολλές άλλες διασημότητες των social media καθώς πληθαίνουν τα κρούσματα παραβίασης λογαριασμών τους από χάκερ.

Οι χάκερ έχουν βάλει στο στόχαστρο λογαριασμούς διασημοτήτων και ατόμων υψηλής επιρροής στο διαδίκτυο, τους λεγόμενους influencers, και με διάφορα τρικ και κόλπα κατορθώνουν να τους μπλοκάροουν.

Οι influencers έχουν θορυβηθεί καθώς οι πλατφόρμες των social media αποτελούν το προνομιακό πεδίο δράσης τους, με την διαδικτυακή τους ασχολία να έχει μετατραπεί σε δουλειές πλήρους απασχόλησης, προωθώντας προϊόντα εταιρειών στους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους που διαθέτουν.

Διαβάστε στο economistas.gr πως οι χάκερ εισβάλλουν στους λογαριασμούς των διασημοτήτων-influencers και πώς αυτοί προσπαθούν να αμυνθούν στις επιθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρντάσιαν instagram influencers χάκερ celebrities
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ