Κατασκόπευε εκατομμυριούχους μέσα από το δεντρόσπιτό του [εικόνες-βίντεο] - iefimerida.gr

Κατασκόπευε εκατομμυριούχους μέσα από το δεντρόσπιτό του [εικόνες-βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μηχανολόγος μηχανικός άφησε στην άκρη το ποντίκι του ηλεκτρονικού υπολογιστή και έπιασε το πριόνι κατασκευάζοντας ένα υπέροχο δεντρόσπιτο με θέα τα σπίτια των πιο επιφανών -και πλουσίων- ανθρώπων της πόλης.Εφοδιάστηκε ένα ζευγάρι κιάλια και κατέγραφε το life style τους.

Χρειάστηκε πολλούς μήνες δουλειάς αλλά το σπίτι που κατασκεύασε στον κορμό ενός δέντρου άξιζε τον κόπο! Ο Τζόελ Αλεν, παρότι δεν ήταν ξυλουργός, κατάφερε να στηρίξει μια γερή αυγοειδή κατασκευή πάνω στο δέντρο, η οποία διαθέτει ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και πολλά παράθυρα από τα οποία μπορεί ανενόχλητος να παρακολουθεί τους κατοίκους της πανάκριβης συνοικίας.

Κατασκόπευε εκατομμυριούχους μέσα από το δεντρόσπιτό του [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το περίεργο ήταν ότι τόσο καιρό κανείς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του τεράστιου δεντρόσπιτου παρότι βρισκόταν μέσα σε εθνικό πάρκο του του Γουίστλερ του Καναδά και μάλιστα σε μια περιοχή με υψηλό δείκτη αστυνόμευσης...

Κατασκόπευε εκατομμυριούχους μέσα από το δεντρόσπιτό του [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο Τζόελ παραδέχεται πάντως ότι περισσότερο χρόνο του πήρε να εντοπίσει το πιο γερό δέντρο του πάρκου παρά να ολοκληρώσει την κατασκευή του πολυτελούς του δεντρόσπιτου δουλεύοντας κυρίως τα βράδια. Ο λόγος για τον οποίο ξόδεψε τόσο χρόνο και κόπο στην ανέγερση του δεντρόσπιτου ήταν ότι... δεν είχε χρήματα να αγοράσει οικόπεδο και να χτίσει εξοχική κατοικία!

Κατασκόπευε εκατομμυριούχους μέσα από το δεντρόσπιτό του [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 2
Κατασκόπευε εκατομμυριούχους μέσα από το δεντρόσπιτό του [εικόνες-βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ