Ο νέος (και κούκλος) διευθυντής Επικοινωνίας της Μέγκαν – Μαζί για business lunch στο κέντρο του Λονδίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νέος (και κούκλος) διευθυντής Επικοινωνίας της Μέγκαν – Μαζί για business lunch στο κέντρο του Λονδίνου [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επαγγελματικό μεσημεριανό γεύμα με τον νέο της διευθυντή επικοινωνίας εθεάθη χθες η Μέγκαν Μαρκλ στο κέντρο του Λονδίνου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα βρετανικά μέσα δείχνουν την δούκισσα του Σάσεξ να φεύγει με τον Κρίστιαν Τζόουνς από το Ιταλικό εστιατόριο Chucs στο Νότινγκ Χιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Spotted! Meghan was seen leaving a business lunch in Notting Hill with the new Deputy Director of Press for Kensington Palace, Christian Jones. Love her street style!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις 18 Ιαν, 2019 στις 8:45 μμ PST


Ο Τζόουνς διορίστηκε αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνιών τόσο για την Μέγκαν και τον Χάρι όσο και για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας στις πλάτες του εμπειρία σχεδόν 7 χρόνων σε δύο κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κάρντιφ ανήκε στην ομάδα του πρώην αρμόδιου υπουργού για το Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2017, προτού αναλάβει νέο ρόλο ως γραμματέας Τύπου του τμήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chucs Restaurants (@chucsrestaurants) στις 2 Ιαν, 2019 στις 12:22 πμ PST


Ο νέος του ρόλος, όμως, που έχει διαφημιστεί ευρέως, περιλαμβάνει την συνεργασία με τα βρετανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης και την υποστήριξη του φιλανθρωπικού έργου και των δεσμεύσεων των νεαρών μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ο Τζόουνς θα αναλάβει τις καθημερινές εργασίες του γραφείου Τύπου των δύο αδερφών και θα συμβουλεύει την Μέγκαν, τον Χάρι, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ για το πώς να αλληλεπιδρούν με τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Κρίστιαν Τζόουνς με την Μέγκαν Μαρκλ



Ο νεαρός γενειοφόρος (και κούκλος) φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Κάρντιφ από το 2008 έως το 2011 και αποφοίτησε με άριστα.

Εκτός όμως από την ομάδα Τύπου την οποία μοιράζεται με άλλα μέλη του παλατιού, η Μέγκαν έχει επίσης την δικής της βοηθό, την Έιμι Πίκεριλ.

Η Πίκεριλ έχει συνοδεύσει την Μέγκαν σε διάφορες εκδηλώσεις και ήταν μαζί της την περασμένη Τετάρτη όταν επισκέφθηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Mayhew για την καλή διαβίωση των ζώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ